BEH REUMATIKOV 2013

26.10.2013 22:13

V nádherné jesenné slnečné popoludnie sa stretli členovia miestnej pobočky v Žiline a ich priatelia v žilinskom lesoparku, aby si pripomenuli deň, kedy sa trošku viac zamyslíme nad chorobou, ktorou trpí značná časť populácie na celom svete. Niektorých trápi viac, iných menej, ale spoločným menovateľom je súdržnosť týchto ľudí, snaha navzájom si pomáhať nielen fyzicky, ale najmä psychicky. Atmosféra v Žiline bola veľmi priateľská. Nebolo nás síce až tak veľa  ako v iných mestách, ale bolo nám fantasticky, tak ozaj rodinne. Dali sme si koliečko okolo parku, niektorí krokom, iní aj pobehli a vzhľadom na detskú účasť poniektorí to zobrali až súťažneJ.

Počas milo strávenej hodinky sme sa občerstvili skutočne výborným horúcim čajom s citrónom, zahryzli si do ešte lepšieho jabĺčka a ako odmenu za zdolanie cieľu sme mali nielen dobrý pocit, ale i sladkú odmenu v podobe čokolády.

Už teraz sa tešíme na zorganizovanie budúcoročného behu, ktorý bude určite ešte lepší. A pevne veríme, že nás bude čoraz viac, pretože Svetový deň reumatizmu sa čoraz viac dostáva do povedomia ľudí. Čo je samozrejme úplne super!

  

Kalendár akcií

TURISTICKÁ VYCHÁDZKA HLBOKÉ NAD VÁHOM

23.06.2014 17:55
21.6.2014 sme sa vydali autobusom zo Žiliny o 10,00 smer Hlboké n. Váhom. Bola to naša prvá turistická akcia, počasie nám prialo, nebolo ani moc slnečno, ani nepršalo a nazbieralo sa nás 15 účastníkov. Vybrali sme sa smer vodopád...Opiekli sme si špekačky, deti cukríky mashmallows, pekne sme to...